Modellhuset model management Info   |  Kontakt oss   |


 
litt om oss

Modeller i Norge
Modellhuset Model Management er det ledende modellbyrå i vår region og har siden starten i 1998 hatt en spennende utvikling.
Vi kan nå tilby modeller fra barn til godt voksne. Med base i Bergen er det naturlig at de fleste av våre modeller også kommer herfra, men vi har også en økende gruppe modeller fra andre steder i landet. På vår nettside kan man se hvor den enkelte modell til enhver tid befinner seg. Modellhuset har satset på klassiske modeller, både innen mote og foto.

Mote og fotomodeller
Våre motemodeller tilfredstiller alt innen mote, foto og visninger/show. Mange har også jobbet utenlands og har erfaring fra de største motemetropolene i verden.
Selvfølgelig kan våre motemodeller også brukes innen reklame og film.

Foto og reklamemodeller
Våre reklamemodeller er klassiske fotomodeller som kan brukes til alt innen mote og reklame. Her finner man større variasjon i høyde og også forskjellige størrelser på modellene. Mange har erfaring fra motevisninger og brukes da også til dette formål.

Barn og voksne modeller
Vi tilbyr både barn og voksne. Våre barnemodeller ligger dessverre ikke på nettsiden enda.

Stylister / fotografer / konferansier
Vi samarbeider med de beste aktører innen hår, makeup og fotografering for å gi et best mulig resultat til våre kunder. Til våre visninger og show har vi også med en av våre dyktige konferansierer, alle med lang erfaring. Skulle du ønske å leie konferansier til et annet formål er det bare å kontakte oss.

Design/CMS: Netnor